Καινούριο κάδος μίξης σκυροδέματος MISKO - STAL Betonmischschaufel Mischschaufel für Bagger Radlade



























































Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή


Hersteller & Konstrukteur:
MISKO - STAL
Bei Kontaktaufnahme sind Sie immer direkt mit dem Hersteller verbunden.
der Preis von 1.890,00 € bezieht sich auf die
100 Liter Betonmischschaufel
Der Name spricht für sich! Nicht nur alle Betonarten - erdfeucht oder flüssig - werden gemischt,
sondern auch alle anderen Schüttgüter wie z. B. Humus mit Sand oder Kompost, Marmorbruch mit Zement,
kontaminierter Mutterboden mit Bindemitteln, Granulate mit Kunstharzen usw.
Die Einsatzmöglichkeiten sind so vielseitig wie Ihre Vorstellungen.
Acht verschiedene Größen ...
... bieten auch für Ihre speziellen Anforderungen die genau abgestimmte Lösung.
Sie können zwischen der kleinsten mit ca. 100 Liter, bis 800 Liter, Fassungsvermögen wählen.
Sie bestimmen die ideale Größe auf Ihr Trägergerät und den Einsatzzweck ab.
Beste Mischqualität - Mischvorgang während und des Transportes
Die besondere Anordnung der Mischschnecken-Segmente zwingt das Mischgut jeweils von außen in die Mitte der Schaufel.
Durch diese Zwangsmischung ist eine hohe Qualität bei kurzen Mischzeiten und geringem Kraftaufwand gewährleistet.
Die Mischer Welle rotiert auch während des Transportes weiter. Das Gemisch bleibt bis zum Entladen in bestem Zustand.
Die Transportzeiten werden damit als effektive Mischzeiten genutzt.
Enorm kurze Mischzeiten
Nur wenige Minuten benötigen Sie für die Herstellung von bis zu 100, 200 - 800 Litern Beton.
Ständige Einsatzbereitschaft macht Sie unabhängig von Transportbeton, teuren Stillstands Zeiten und Fertigbetonpreisen.
Direkt am Einsatzort mischen Sie die genau benötigte Menge in kürzester Zeit und bester Qualität.
Folgende Größen können wir Ihnen anbieten:
MS 100 / ca. 100 Liter Mischvolumen
MS 200 / ca. 200 Liter Mischvolumen
MS 300 / ca. 300 Liter Mischvolumen
MS 400 / ca. 400 Liter Mischvolumen
MS 500 / ca. 500 Liter Mischvolumen
MS 600 / ca. 600 Liter Mischvolumen
MS 700 / ca. 700 Liter Mischvolumen
MS 800 / ca. 800 Liter Mischvolumen
Natürlich sind auch Zwischengrößen möglich...
Verschiedene Schnellwechselsysteme sowie Aufnahmen auf Anfrage. Im Standard ohne Aufnahme , und ohne Schläuche.
Wir können ihnen
ALLE
Aufnahmen anbieten, z.B. für Bagger oder aber auch Radlader.
❗ Hinweis: Produktfotos können abweichen. Technische Änderungen vorbehalten. ❗
Sie haben Fragen? Gerne beraten wir Sie telefonisch...
Info - Hotline:
Tel.: 0152 / 54 530 183
gerne auch per Whatsapp