Καινούριο ταινιοπρίονο κοπής σιδήρου MEP SHARK 331-1 NC SPIDER 5.0















Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή

Funktion, für Schnitte von 0° bis 60° links.
Kompakte Maschine mit der neuen, Windows-“CE”-basierten MEP-50-Steuerung
und 7″ Touch-Screen-Display für die Verwaltung sämtlicher Maschinenparameter.
Einfache Bedienung und Kontrolle sämtlicher Schnittparameter in Echtzeit.
Materialvorschub mit Schrittmotor über Kugelumlaufspindel, die auf
entgegengesetzte Kugellager montiert sind;
Einzelhub 600 mm – wiederholbar, um jede Länge zu sägen. Einfache
Programmierung – Schnittlänge und Stückzahl eingeben und “START” drücken.
– Elektronische Bandspannkontrolle
– Automatische Überwachung der Schnittbelastung durch ein direkt auf dem
Zylinder montiertes Servo-Ventil
– Rotationskontrolle des Bandes mit Sofortstopp im Falle eines blockierten
Sägebandes
Späneräumbürste und Emulsionskühlmittelpumpe serienmäßig.
Steuerung: NC
Lagerort: Werk
Ursprungsland: Italien
Lieferzeit: nach Absprache
Frachtbasis: Lieferung ab Werk
Sägebandabmessungen: 3650x27x0,9mm
Schnittbereich bei 90 Grad: rund: 280mm
Schnittbereich bei 90 Grad: vierkant: 260mm
Schnittbereich bei 90 Grad: flach: 330x260mm
Schnittbereich bei 45 Grad: rund: 260mm
Schnittbereich bei 45 Grad: vierkant: 250mm
Schnittbereich bei 45 Grad: flach: 270x200mm
Schnittbereich bei 60 Grad: rund: 180mm
Schnittbereich bei 60 Grad: vierkant: 170mm
Schnittbereich bei 60 Grad: flach: 170x170mm
Gesamtleistungsbedarf: 2,2kW
Schraubstock: 340mm
Baujahr: Neu
NC