Καινούριο βιομηχανικός συλλέκτης σκόνης Cartmaster
Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή




















Pressung 2.900 Pa
1,1 kW
filter surface area 10 m²
72 dB(A)
400/50 V/Hz
665 x 1100 x 1495 mm
- Hose arm 3 m, joints inside
- Filter cartridge: dust class M
- Pre-filter: baffle plate
- Current type: 3Ph+N+PE
The filter system
---------------------------------------
The mobile filter system of the Cartmaster IFA type is thanks to the automatic
Cleaning particularly suitable for welding work with unalloyed and
alloyed steels, galvanized material and aluminum with heavy smoke development.
It corresponds to the safety requirements for devices
Welding fume class "W3" (high-alloy steels with alloy components 30%
Nickel-based alloy).If used as intended, the system can be used for the
Recirculation mode used because the requirements for the
Exceptions according to TRGS 560 are fulfilled. That special
developed, dirt-dependent cleaning system ensures a good
cleaning behavior of the filter cartridge, so that an optimal suction
performance
is guaranteed throughout the operation. The cleaned particles
fall into a dust collection drawer from which they can then be disposed of.
The powerful spiral fan ensures even with saturated
Filter cartridges for a high volume flow.
The filter media
---------------------------------------
A baffle serves as a pre-separator for coarse particles.
The filter cartridge installed below (dust class M, degree of separation 99%)
filters the finest smoke and dust particles. The cartridge is factory
coated which increases the service life.
The extraction arm
------------------------
The extraction arm can be moved with the 3 internal joints
Position spring support slightly and is in the set position
cantilevered. A throttle flap integrated in the extraction hood enables the
Flow rate setting.
The data for this ad was created with ModulMWS - the software solution of LogoTech oHG.