Βιομηχανικός εξοπλισμός για Feldbuskoppler Wago 750-333







Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή

unbenutzte Lagerware
Feldbuskoppler PROFIBUS DP
2. Generation
12 MBd
Kommunikation PROFIBUS
Anzahl der Feldbusknoten am Master max. 96
Anzahl der E-/A-Punkte 6.000
Übertragungsrate 9,6 kBd … 12 MBd
Bussegmentlänge max. 1200 m
Übertragungsmedium Cu-Kabel entsprechend EN 50170
Übertragungszeit typ. 1 ms (10 Koppler
je 32 digitale E/A und 12 Mbaud) max. 3,3 ms
Anzahl Module pro Knoten max. 63
Ein- und Ausgangsprozessabbild (Feldbus) max. 244 Byte/244 Byte
Versorgungsspannung System DC 24 V (-25 … +30 %)
über Verdrahtungsebene (CAGE CLAMP®-Anschluss)
Stromaufnahme Systemversorgung (5 V) 200mA
Summenstrom für Systemversorgung 1.800mA
Versorgungsspannung Feld DC 24 V (-25 … +30 %)
über Leistungskontakte
Eingangsstrom typ. bei Nennlast (24 V) 500mA
Netzteilwirkungsgrad typ. bei Nennlast (24 V) 87%
Potentialtrennung 500 V System/Feld
Anzahl Leistungskontakte ausgehend 3
Stromtragfähigkeit der Leistungskontakte 10A
Norm EN 50170
Einsatzbereiche
Diese Informationen werden zeitnah ergänzt
Lieferumfang
Diese Informationen werden zeitnah ergänzt