Αναμεικτήρας μεταφοράς σκυροδέματος (Βαρέλα) Stetter στο πλαίσιο Mercedes-Benz SK 2631 B
































Αν αποφασίσατε να αγοράσετε μηχανήματα στη χαμηλή τιμή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με πραγματικό πωλητή. Λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων. Ένας από τους τρόπους απάτης είναι να περνά κανείς τον ευαυτό του ως πραγματικά υπάρχουσα εταιρεία. Σε περίπτωση υποψιών ενημερώστε μας μέσω φόρμας επικοινωνίας για να διενεργήσουμε επιπλέον έλεγχο.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε αγορά, μελετήστε προσεκτικά μερικές προσφορές πώλησης για να καταλάβετε τη μεσοσταθμική τιμή του μοντέλου μηχανήματος που επιλέξατε. Αν η τιμή της προσφοράς που σας άρεσε είναι πολύ χαμηλότερη των ανάλογων προσφορών, σκεφτείτε το. Η σημαντική διαφορά στην τιμή μπορεί να οφείλεται στα κρυφά ελαττώματα ή στην απόπειρα του πωλητή να πραγματοποιήσει δόλιες ενέργειες.
Μην αγοράζετε εμπορεύματα η τιμή των οποίων διαφέρει πολύ από τη μεσοσταθμική τιμή ανάλογων μηχανημάτων.
Μη δίνετε συγκατάθεση για αμφίβολες προκαταβολές. Σε περίπτωση αμφιβολιών μη διστάζετε να διευκρινίσετε λεπτομέρειες, να ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες και έγγραφα για τα μηχανήματα, να ελέξετε την αυθεντικότητα των εγγράφων, να κάνετε ρωτήσεις.
Το πιο συνηθισμένο είδος απάτης. Οι ανέντιμοι πωλητές μπορούν να ζητούν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την "κράτηση" του δικαιώματός σας για την αγορά μηχανημάτων. Με τέτοιο τρόπο οι απατεώνες μπορούν να συλλέξουν ένα μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν, να μην υπάρχει πλέον καμιά επικοινωνία μαζί τους.
- Κατάθεση προκαταβολής στην κάρτα
- Μη κάνετε προκαταβολή χωρίς να διεκπεραιώσετε τα έγγραφα που πιστοποιούν τη διαδικασία κατάθεσης χρημάτων αν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο πωλητής προκαλεί αμφιβολίες.
- Κατάθεση στο λογαριασμό του "εξουσιοδοτημένου προσώπου"
- Τέτοια πρόταση πρέπει να σας κάνει να ανησυχήσετε, πολύ πιθανόν έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα.
- Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας με παρόμοιο όνομα
- Να είστε προσεκτικοί, οι απατεώνες μπορούν να προσποιούνται γνωστές εταιρείες κάνοντας μικρές αλλαγές στο όνομα. Μην καταθέτετε τα χρήματα αν το όνομα της εταιρείας σας προκαλεί υποψίες.
- Αντικατάσταση με τα δικά τους στοιχεία των στοιχείων πραγματικής εταιρείας στο τιμολόγιο
- Πριν κάνετε κατάθεση βεβαιωθείτε για την ορθότητα των στοιχείων και ελέγξτε αν ανήκουν στην αναφερθείσα εταιρεία.
Στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή




Gebrauchter LKW in gutem Zustand, aus erster Hand.
Erstzulassung 02/1995
Kilometerstand 436.000 km
Leistung 230 kW
Getriebe Schaltgetriebe
Kraftstoffart Diesel
Umweltplakette 1 (Keine)
Zulässiges Gesamtgewicht 26000 kg
Achsen 3
Hubraum 9572 cm³
Farbe Blau
Ladevolumen 7 m³
Baujahr 1995
HU Neu
Energieeffizienzklasse Euro1
Beschädigtes Fahrzeug Nein
Fahrerhaus Nahverkehr
Geschwindigkeitsregulierung Tempomat
Anhängerkupplung fest
Ausstattung:
Stetter trommel ohne Jeweillige schäden (Schnecke ist wie neu fast unbenutz)
ZF Schaltgetriebe 16 gang Eco Split
Grosse hinterachse
Reifen neuwertig
Zentalschmierung
Tüv würde in Feb 2024 durschgeführt ohne Mängel
Sicherheitprüfung. SP August 2024
Netto Export Preis 29.300,00 euro EU und Drittland
Inland + 19% Mwst
Kontakt:
Khalil Autoexport e.K.
Ludwigsfelderstr. 162
80997 München
- Mobil und WhatsApp: προβολή επαφών
- Büro: προβολή επαφών
- Email: προβολή επαφών
- Website: προβολή επαφών
schreiben Sie uns per WhatsApp: προβολή επαφών
Alle Angaben sind ohne Gewähr auf Vollständigkeit und Richtigkeit. Das Angebot ist freibleibend. Zwischenverkauf und Irrtum vorbehalten. Es werden ausdrücklich keine Eigenschaften zugesichert. Wir empfehlen, das Fahrzeug vor dem Kauf zu besichtigen.
---